forside hvem er vi? hvor finder du os? åbningstider behandlinger priser

Tandlægerne i Mårslet    -    Hørretvej 16 B    -    8320 Mårslet    -    Tlf. 86297611    -    Email: tand8320@mail.dk

Hvad er en tandblegning?


Tandblegning er en af de mest efterspurgte behandlinger inden for kosmetisk tandpleje. Ved at reducere misfarvning af tænderne styrker tandblegning din naturlige udstråling og giver dig et lysere og hvidere smil.


Blegning af tænder er ikke noget nyt fænomen. Ønsket om hvide tænder kan spores helt tilbage til det gamle Ægypten for over 2000 år siden.


Interne og eksterne misfarvninger


Der er forskellige årsager til misfarvning af tænder.


Ekstern misfarvning kan skyldes molekyler på tandoverfladen fra mad og drikkevarer som kaffe, te, gulerødder, rødbeder og rødvin. Tobak, lakrids og nogle former for medicin kan også misfarve tænderne.


Intern misfarvning kan opstå i forbindelse med en død nerve hvis du f.eks. har slået tanden. Derudover har alderen også en finger med i spillet. Tænder vil med tiden blive mere gule og grå.


Behandling


Ved hjemmebehandling udvikler vi en individuel skinne, der passer præcis til dine tænder. Skinnen påføres blegemiddel, og skal bruges et par timer om dagen. Alt efter hvor misfarvede tænderne er, vil det tage mellem 2 - 10 dage, før tænderne er helt hvide.


Det med småt


Tandblegning er ikke optimalt, hvis du lider af paradentose. Derudover vil det være forbundet med ekstra udgifter, hvis du har fyldninger i de forreste tænder, da disse ofte skal udskiftes for at opnå den samme farve på alle tænderne.Blegning